Balıkesir Ticaret Odası’nı (BTO) yönetecek, şehrin ticari hayatına yön verecek meclis ve meslek komitesi üyelerinin belirlendiği seçimlere tek aday giren mevcut Başkan Rahmi Kula yeniden seçilerek güven tazeledi.

Balıkesir Ticaret Odası’nın (BTO) 2022-2026 dönemi yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB Genel Kurulu delegeleri seçimi dün Balıkesir Ticaret Odası Barış Aydın Meclis Salonunda yapıldı. Yönetim kurulu başkanlığı için tek aday olan mevcut Başkan Rahmi Kula, üyelerin teveccühü ile üst üste ikinci kez başkanlığa seçildi.

Balıkesir Ticaret Odasında önceki dönem 18 olan meslek komitesi artan üye sayısı nedeniyle yeni dönemde 20’ye çıktı. Seçimlerde sadece otomotiv, yedek parça ve galericilerin yer aldığı 7’nci komite iki liste çıkarken burada da Başkan Kula’nın listesi kazandı.

 

KULA: “BALIKESİR EKONOMİSİNİ BÜYÜTMEK İSTİYORUZ”

Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula; “Bugün Ticaret Odası’nın meslek organlarının seçimini gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 6 bin üyemizle 20 meslek komitemize seçilecek arkadaşlarımızı belirliyoruz. 55 tanesi asil meclis üyesi toplamda 162 komite üyemizle birlikte Ticaret Odası organ seçimlerini gerçekleştireceğiz.

İnşallah yeni dönemde üyelerimizle birlikte güven tazeleyerek başladığımız projeleri devam ettirmek ve Balıkesir ekonomisine katkı sağlamak, Balıkesir esnafının tüccarının hakkını her platformda korumak ve onların dertlerini, sıkıntılarını en üst mercilere iletmek ve Balıkesir ekonomisini büyütmek adına bir dönem daha göreve talip olduk. Balıkesir iş dünyasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

ORTAK PAYDAMIZ BALIKESİR

Daha sonra konuşan Balıkesir Ticaret Odası Meclis Başkanı Okan Telaşeli ise ortak paydalarının Balıkesir olduğunu söyledi. Telaşeli, sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Amacımız Balıkesir’i daha iyi yerlere götürebilmek. Üzerimizde bir sorumluluk var ve bizde bunun bilincindeyiz ve Balıkesir’i daha ileriye taşımak amacındayız.”




KAYNAK: İHA