1. Haberler
  2. Manşetler
  3. KAYMAKAM OKUMUŞ DEPREMZEDE AİLEYİ ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM OKUMUŞ DEPREMZEDE AİLEYİ ZİYARET ETTİ

Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Gaziantep’in Şehit Kamil ilçesinden Selendi ilçesine gelen depremzede Keskin ailesini ziyaret etti.

featured

Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Gaziantep’in Şehit Kamil ilçesinden Selendi ilçesine gelen depremzede Keskin ailesini ziyaret etti.
Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, afet bölgelerinden gelen depremzedelerin yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek için yerleştikleri evlerde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Depremde yaşanan zorlu süreçleri unutturmak ve ailelerin yaşam şartlarını iyileştirmek için misafirperverliklerini gösteren, emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür eden Kaymakam Okumuş, ‘Tüm Selendi halkı ihtiyaçların karşılanması için üstün gayretle çalışmaya devam ediyor’ dedi.
Depremzede Keskin ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Okumuş, her zaman depremzedelerin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.