İYİ Parti Susurluk Teşkilatında Kadın Politikalar Başkanı, İlçe Sekreteri ve Basından Sorumlu Başkan olarak görev yapan Ayşegül Eltimur, İYİ Parti'deki görevinden istifa ederek AK Parti'ye geçti. Eltimur'a rozetini AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan taktı.

 

İYİ Parti Susurluk Teşkilatında Kadın Politikalar Başkanlığı görevinden istifa eden Ayşegül Eltimur AK Parti’ye geçti. AK Parti Susurluk İlçe Başkanlığında yapılan törende Eltimur’a rozetini İlçe Başkanı Melih Bağırgan taktı. Burada konuşan Eltimur; “İYİ Parti'de onurumla yürüttüğüm görevlerimden ve partinden istifa etmiş bulunmaktayım. Türkiye'de yetip giden değerlerin bu parti ile aşılacağına ve ülkemiz için daha iyi bir gelecek olacağına inanarak bu yola çıkmıştım. Ancak bu süreçte gördüm ki kişisel hesaplar ve egolar bu ilkelerin önünde bir engel olarak duruyor. Ben inandığım değerlerimden ve ilkelerimden, onurlu duruşumdan taviz vermediğimi ve bundan sonra da gelecek Türkiye Yüzyılını AK Parti'nin gerçekleştirebileceğine olan inancından böyle bir karar alma gereği duydum" dedi.

AK parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan İlçe Kadın Kolları Başkanı ve İlçe Yönetimi Ayşegül Eltimur'a AK parti rozetini takarak "AK Parti büyük bir aile. Ayşegül Eltimur Hanımefendiye ailemize hoş geldin diyoruz. Hayırlı olsun" dedi.




KAYNAK: İHA