İvrindi’de belediyecilik anlamında ezber bozan bir anlayışla hareket eden ve ilçenin alt yapısında köklü bir değişime imza atan Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, “İvrindi’de bir ilki gerçekleştirdik. Yaptığımız, devam eden ve yapacağımız onlarca hizmet ve projeyle İvrindi değişmeye, hak ettiği yere gelmeye devam edecek” dedi.

İvrindi Belediye Başkanı ve yanı zamanda Cumhur İttifakı, AK Parti İvrindi Belediye Başkan Adayı Yusuf Cengiz, seçim çalışmalarını kırsal mahallelerde sürdürüyor. Başkan Cengiz, Karaçepiş, Bozören mahallelerinin ardından dünde Okçular, Kayapa ve Çarkacı kırsal mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle girişince davul, zurna ve meşalelerle karşılanan eğitimci Başkan Yusuf Cengiz, özellikle çocukların sevgi seli ile karşılandı.

 

CENGİZ: “İVRİNDİ’Yİ ÖRNEK

ALINAN BİR İLÇE HALİN GETİRDİK”

Geride kalan 5 yılda İvrindi’li vatandaşlarla bir hayali gerçeğe dönüştürdüklerini söyleyen Cengiz; “Şehrimizin kalkınması ve hak ettiği hizmetleri alması için altyapıdan üstyapıya, sanayileşmeden sosyal projelere, doğalgaz konforundan ulaşıma  ve sayamadığımız gözle görülür bir çok projeyi  hayata geçirip, başarılı çalışmalara imza attık.

İller Bankası destekleri, Büyükşehir Belediyesi İvrindi Belediyesi işbirliği ile İlçe merkezimizin 70 yıllık sorunu olan altyapı yenileme projesini hayata geçirdik ve tamamladık.

Güncel değeri 1 buçuk milyar lirayı aşan yatırımla 48 km kanalizasyon, 43 km İçmesuyu, 51 km yağmur tahliye hattı, 1300 adet abone bağlantısı, 1350 adet parsel bacası, 80 adet parsel bacası çalışması yürüterek ilçemizde çözüm bekleyen sorununa neşter vurduk.

Her mahallemize hizmet ulaştırma, vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirme noktasında mesai meftunu gözetmeksizin uğraş verdik.

İlçemiz için birbirinden değerli projeleri hayata geçirecek, istihdama, refah seviyesinin yükselmesine ve mahallelerimizin eksiklerini giderme noktasında doğru adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

 

HABER: HABER MERKEZİ