Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği (BAGİAD) ve Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD), üyelerine özel olarak Dubai’de Gulfood Uluslararası Gıda Fuarı'na bir iş gezisi düzenlemeye hazırlanıyor.

Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği (BAGİAD) ve Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD), üyelerine özel olarak 15-18 Şubat 2025 tarihleri arasında Dubai'de düzenlenecek olan Gulfood Uluslararası Gıda Fuarı'na bir iş gezisi düzenliyor.

BAGİAD resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda sektörün önde gelen firmalarıyla bir araya gelme ve yeni iş fırsatları yakalama imkanı sunan bu özel geziye katılmak isteyen üyelerin, dernek merkezleriyle iletişime geçebileceklerini duyurdu.

Öte yandan Dubai Gulfood Fuarı, dünyanın en büyük gıda fuarlarından biri olarak kabul edilmekte ve gıda sektöründeki son trendleri, yenilikçi ürünleri ve global pazarlara erişim imkanı sunmaktadır. Bu kapsamda düzenlenen gezi, Balıkesir ve Denizli'den katılacak iş insanlarına, uluslararası pazarlarda büyüme hedeflerine ulaşmaları için önemli bir fırsat sunmayı hedefliyor.

 

HABER: BUSE ASLAN