Güvenilir, doğru, sorumlu ve ilkeli habercilik anlayışıyla halka doğru ve güvenilir haber sunan BALIKESİR BİRLİK GAZETESİ’nde basın kartlı gazeteci sayısı 10’a yükseldi.

Balıkesir basın tarihinin en uzun soluklu gazetelerinden olan Balıkesir BİRLİK GAZETESİ’nde basın kartlı gazeteci sayısı rekor seviyeye ulaşarak 10’a çıktı.

27.12.1992’de yayın hayatına başlayan ve 32’inci yılına adım atan BİRLİK GAZETESİ başarılı dolu hayatına yeni başarılar eklenmeye devam ediyor.

İnsanların haysiyetine, şerefine hakaret etmeden, iftira atmadan yalnızca gerçekleri okurlarına ulaştıran, Balıkesir’in sorunlarını gündeme getirirken, yalakalık ve taklacılık yapmamayı amaç edinen, doğru haberden asla taviz vermeyen BİRLİK GAZETESİ’nin başarılarına başarı katan basın kartlarını almanın haklı gururunu yaşayan ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

32 yıldır yayın hayatına devam eden BİRLİK GAZETESİ İmtiyaz Sahibi Hilmi Aykut Konya, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İlkan Toprak, Sayfa Editörü Enise Konya, Muhabirler Zikri Evner, Umut Sayan basın kartına sahip olurken, meslekte 20 yılını dolduran bir diğer Sayfa Editörü Abdullah Kantarlıoğlu ise Sürekli Basın Kartı’na sahip oldu. Ayrıca www.balikesirbirlikgazetesi.com Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Buse Aslan, Muhabirler Ebru Kantarlıoğlu, Uğur Yazıcı ve İnternet Haber Editörü Gül Çetinbağ Kanber de basın kartı sahibi olan diğer isimler.

Böylece BİRLİK GAZETESİ bünyesinde basın kartı bulunan gazeteci sayısı 10’a yükselmiş oldu.

 

HABER: BUSE ASLAN