Demokrat Gazetesi spor muhabiri ve aynı zamanda Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyesi Cengiz Güneş’in halası Leyla Sivrikaya (84) vefat etti.
Demokrat Gazetesi spor muhabiri ve aynı zamanda Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyesi Cengiz Güneş’in Balıkesir’in Karesi ilçesinde yaşayan halası Leyla Sivrikaya (84), tedavi gördüğü
Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi hayatını kaybetti.
Orhan Sivrikaya ile evli olan Nurhan ve Bülent’in anneleri merhume Leyla Sivrikaya’nın cenazesi dün İbrahim Bozok Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Çağış Mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Birlik Gazetesi Ailesi olarak başta merhume Layla Sivrikaya’ya Allah’tan rahmet yakınları ve sevenlerine başsağlığı kederli Güneş ve Sivrikaya ailelerine sabırlar dileriz.
Yorum yapın