1. Haberler
  2. Manşetler
  3. FATİH’TE 13 KİŞİLİK SEÇMEN SANDIĞI DİKKAT ÇEKTİ

FATİH’TE 13 KİŞİLİK SEÇMEN SANDIĞI DİKKAT ÇEKTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih’te 31 Mart yerel seçimlerinde Tahtakale Mahallesi’nin 13 seçmeninin bulunması dikkat çekti. İstanbul’daki en düşük seçmene ait olan sandıkta vatandaşlar oy kullanmaya devam ediyor.
İstanbul’un en işlek yerlerinden biri olan Eminönü’ndeki Mimar Sinan İlkokulu’na sabah saatlerinden itibaren birçok seçmen gelerek oylarını kullandı. Okuldaki 2252 numaralı sandık ise yalnızca 13 kişilik seçmen sayısıyla dikkat çekti. İl, ilçe ve mahalle seçimlerinin tamamında oy kullanabilen Tahtakale Mahallesi vatandaşları İstanbul’daki en düşük seçmen sandığını oluşturdu. Sandık görevlileri, 13 seçmenin hepsinin oy kullanmasını bekliyor.
‘İstanbul’un en düşük seçmenin olduğu yeriz, genel olarak 13 kişiyiz’
Seçmen sayısı hakkında konuşan Fatih Tahtakale Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Seçer, ‘Nasip olursa 4. dönem mahalle muhtarlığı seçimine girmekte bulunuyoruz. Daha önce 60 – 70 seçmenimiz olmuştu. Ev ve otel olmadığı için 13 seçmene düştük. Seçmenimiz yok ancak esnaflarımıza gelen tebligatlar, maliyecilerin getirmiş olduğu kağıtlar, onlarda yoğunluğumuz var. Gündüzleri 1 milyon kişiyi geçen bir Tahtakale’miz var. Piyasa canlı. Tabii akşamları ev ve otel olmadığından dolayı 13 seçmene düştük. Ama görevimiz devam ediyor. Şu an da İstanbul’un en düşük seçmenin olduğu yeriz, genel olarak 13 kişiyiz’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
FATİH’TE 13 KİŞİLİK SEÇMEN SANDIĞI DİKKAT ÇEKTİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!