Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın yaklaşan seçimli olağan kongresi öncesi mevcut Başkan Ertuğ Aslan, Katılımcı Demokrat Grubundan yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı.

Görev süresince şeffaf bir yönetim anlayışı sergilediklerinin altını çizen Başkan Aslan, katılımcı grubun 9 yıldır odayı yönettiğini hatırlattı. Aslan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Odamızda gelişimin, TÜRMOB’da dönüşümün devamı için yol arkadaşlarım ile birlikte 16 yıldır Katılımcı Grup olarak yol yürüyoruz. Üst birliğimiz TÜRMOB’dan yönetim anlayışının değişmesi ve mesleki mücadelemizin amacına ulaşmasını diliyoruz. Katılımcı grup 9 yıldır odamızı yönetmektedir. Grubumuz derme çatma seçim zamanı ortaya çıkıp birbirinin dilini sürüklemeye çalıştığı yönetim anlayışına hiçbir zaman prim vermemiştir. Örgütlü, mesleki mücadeleye ve liyakata inanan yol arkadaşlarım ile şehrin tamamında yol yürümeye devam etmekteyiz. Oda başkanlığım sürecinde uzlaşmacı, demokratik, şeffaf, temsil gücünü etkili kullanan, örgüt içi demokrasi anlayışına ödün vermeyen anlayışımızla yol arkadaşımızla hep beraber odamızı yönettik. Pandemi döneminde yönetim anlayışında eksik kalsak da, şartlara uygun olarak yönetimimizi sürdürdük. Kadın meslektaşlarımız ve mesleğe yeni katılan stajyerlerimize destek olduk. Mesleki sorunlar, e-dönüşüm süreçleri, güncel mevzuat konularında meslektaşlarımızın yanında olduk. Odamızın mali tablolarını güçlendirip pozitif bir ivme kazandırdık. Meslektaşımızın yanında olmaya, ulaşılamayan yönetici olmamaya özen gösterdik. Tek adam anlayışı ile değil, katılımcı bir anlayış ile takım arkadaşları ile odamızı yönettik. Yeni dönemde deneyimli, donanımlı, en iyilerimizden seçtiğimiz kadrolarımızla odamızı daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Söz odamızı daha önce yönettiğimiz gibi yöneteceğiz” dedi.

Denetleme Kurulu: Sevgi Çakıcı (Merkez), Sabri Gökçe (Burhaniye), Dinçer Günal (Burhaniye), Recep Mandacı (Merkez), Tülay Oral (Merkez), Ufuk Öztürk (Merkez).

Yönetim Kurulu: Feyza Akın (Merkez), Levent Altun (Merkez), Onur Batır (Bandırma), Eren Çekiç (Merkez), Ahmet Tufan Dolu (Bandırma), Hasan Güneş (Ayvalık), Birol Kahraman (Merkez), Neriman Köybaşı (Merkez), Selma Kurt (Merkez), İlknur Sayan (Merkez), Ferhat Silahşör (Ayvalık), Sezai Yavuz (Merkez), Oktay Zengin (Merkez), Ertuğ Aslan (Merkez)

 




KAYNAK: İHA