1. Haberler
  2. Manşetler
  3. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI BAYRAKTAR ZONGULDAK’TA

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI BAYRAKTAR ZONGULDAK’TA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Baytar, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nu ziyaret etti.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Baytar, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nu ziyaret etti.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Baytar, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) bin 500 işçi alımı kura çekimi için Zonguldak’a geldi.
Bakan Bayraktar kura çekimi öncesinde ilk olarak Zonguldak Valiliğini ziyaret etti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Baytar’ı, Vali Yardımcısı Mehmet Türk, Turgut Subaş’ı, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ve daire müdürleri karşıladı.
Valilik anı defterini imzalayan Bakan Bayraktar, ardından makama geçti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI BAYRAKTAR ZONGULDAK’TA
+ - 0

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!