Atatürk ve Sarıkız Mahallesi’nde yürütülen yol yapım ve düzenleme çalışmaları, vatandaşlardan olumlu geri dönüş alıyor.

Edremit Belediyesi, ilçede yürütülen yol yapım, düzenleme ve metruk bina yıkım çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Belediye ekipleri, Atatürk Mahallesi, Sarıkız Mahallesi, Hekimzade Mahallesi ve Altınkum Mahallesi’nde farklı projeler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Atatürk Mahallesi 5003. Sokak’ta devam eden yol yapım ve düzenleme çalışmaları hızla ilerliyor. Mahalle sakinleri tarafından olumlu karşılanan projede, ekiplerin belirlenen süre içinde çalışmaları tamamlayarak hizmete sunması hedefleniyor. Belediye yetkilileri, söz konusu bölgedeki altyapı iyileştirmelerinin ve yol düzenlemesinin mahalle sakinlerinin günlük yaşam kalitesini artıracağını ifade etti.

Öte yandan, Sarıkız Mahallesi 24060. Sokak’ta da yol yapım ve düzenleme çalışmaları devam ediyor. Belediye ekipleri, bu bölgede de altyapı iyileştirme ve yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Hekimzade Mahallesi’nde yer alan iki metruk binanın yıkımı ise 3194 sayılı İmar Kanunu ve ilgili yönetmelikler kapsamında gerçekleştiriliyor. Belediye ekipleri, güvenlik ve çevre sağlığını ön planda tutarak yıkım işlemlerini yürütüyor.

Altınkum Mahallesi Sahil Caddesi ile bağlantılı sokaklarda da yol yapım ve düzenleme faaliyetleri sürdürülüyor. Bu kapsamda, bölgedeki yol altyapısının güçlendirilmesi ve trafik akışının iyileştirilmesi amaçlanıyor.

Edremit Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve kentsel altyapıyı geliştirmek amacıyla yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti. Belediye yetkilileri, projelerin tamamlanmasının ardından bölge halkının daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanlarına kavuşacağını kaydetti.

HABER: HABER MERKEZİ