Serbest Dalış Dünya Rekortmeni Şahika Ercümen, tamamı Balıkesir'de yetişen ve üretilen ürünlerin bir araya gelmesiyle oluşan Balıkesir Kahvaltısı ile tanıştı.

Türkiye'yi Doyuran Şehir Balıkesir, kahvaltısıyla ses getirmeye devam ediyor. Serbest Dalış Dünya Rekortmeni Şahika Ercümen, 50 Peynirli Şehir'in coğrafi işaretli ürünleriyle buluştu. Milli Sporcu Ercümen ülke gündemine kahvaltısıyla yeni bir lezzet şöleni getiren Marka Şehir Balıkesir'in ürünlerine hayran kaldı.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz bulunduğu kahvaltıda, Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen 'Balıkesir Kahvaltısı'nı çok beğendiğini, ürünlerinin Balıkesir'de yetişip üretiliyor olmasının çok önemli olduğunu söyledi. Bir Çanakkaleli olarak Balıkesir’deki projelere destek vermekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Şahika Ercümen “Sıfır Atık Projesi Elçisi” olarak Sayın Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen projeye destek veriyor ve çok sayıda çevre/doğa temalı çalışmada yer alıyor.




KAYNAK: İHA