Balıkesir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile Türkiye İş Bankası ile arasında işbirliği anlaşması protokolü imzalandı. Protokol kapsamında İmece Kart sahibi birlik üyeleri tarımsal ihtiyaçlarına yönelik yapacakları alışverişlerde hasat dönemlerine uygun olarak 5 aya varan faizsiz dönem avantajından yararlanabilecek.

Türkiye iş Bankası ve Balıkesir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, arasında Birlik üyelerinin tarımsal finansman ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bir iş Birliği Protokolü ve ayrıca bir imece POS Protokolü imzaladı.

Türkiye iş Bankası Balıkesir Bölge Satış Müdürü Süleyman Ayhan Kafadar, Balıkesir Şubesi Müdürü Ferhat Yıldız, Bölge Müdür Yardımcıları Emrah Ayvazoğlu ve Ahmet Sarayköy ve Balıkesir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik Başkanı Hasan Çetin ve Birlik üyelerinin katıldığı imza töreni dün Birlik Hizmet Binasında gerçekleştirildi.

İmzalanan protokol kapsamında İmece Kart sahibi birlik üyeleri tarımsal ihtiyaçlarına yönelik yapacakları alışverişlerde hasat dönemlerine uygun olarak 5 aya varan faizsiz dönem avantajından yararlanabiliyor, birlik üyeleri aynı zamanda İmece Kart, Tarım Kredileri, TARSİM Sigortası v.b. muhtelif ürünlerden de uygun koşullarda faydalanma imkânı sunuyor.

 

ÇETİN: “ÜYEMİZİN HER

ZAMAN YANINDAYIZ”

Protokol töreninde konuşan Balıkesir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik Başkanı Hasan Çetin, Birlik olarak her zaman üreticinin yanında olduklarını söyledi. Çetin, İş Bankası ile imzaladıkları bu protokolün tüm üyelere faydalı olmasını dileyerek işbirliklerinin artarak devam etmesini temenni ettiklerini belirtti.

Öte yandan Türkiye iş Bankası Balıkesir Bölge Satış Müdürü Süleyman Ayhan Kafadar da banka olarak tarım bankacılığı çalışmaları kapsamında üreticilerin ihtiyaçlarını sağlıklı ve doğru bir şekilde karşılamak için tarım kurum ve kuruluşları ile iş ortaklıkları geliştirilmesini çok önemsediklerini ve Balıkesir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile imzaladıkları protokolden dolayı memnun olduklarını ifade etti.




KAYNAK: İHA