Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla BİRLİK Gazetesi’ni ziyaret etti.

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle gazetemiz imtiyaz sahibi Aykut Konya’yı ziyaret etti.

İl Yönetim kurulu üyelerinde yer aldığı ziyaret sohbet havasında geçti.

Gazetecilerin Türkiye zor şartlar altında çalıştığını ifade eden Köybaşı, özellikle yerel medyaya sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak yaklaşan seçimlere hazırlandıklarını ifade eden İl Başkanı Köybaşı, seçimlerin Ramazan Bayramı sonrası yapılmasını beklediklerini söyledi. Köybaşı; “Geçtiğimiz gün ilçe başkanları ile bir toplantı yaptık. Parti içinde uyumumuz çok iyi. Tahmin ediyoruz ki seçimlere 110 gün var. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Seçimlerde ise Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı olarak seçtireceğiz.

Balıkesir özelinde ise 9 milletvekilinin tamamına talibiz. CHP’ye olan teveccüh her geçen gün artıyor. Millet İttifakı ile olan bağımız ise aynı derecede yükseliyor. Bir süredir ilçelerde kapı kapı dolaşıp seçim çalışması yapıyor partimizin çalışmalarını halkımıza anlatıyoruz. CHP olarak bu ülkenin geleceğine, gençlerine ve milletimize refah bir gelecek vaat ediyoruz. İnşallah önce genel seçimleri kazanıp ardından yaratacak domino etkisi ile yerelde başarıyı yakalayacağımıza gönülden inanıyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda gazetemiz imtiyaz sahibi Aykut Konya, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek göreve yeni seçilen CHP İl Başkanı Erden Köybaşı ve yönetimine başarılar diledi.




KAYNAK: İHA