Son dönemde gençlerin yoğun ilgi gösterdiği korku evleri heyecan ve adrenalin arayanların yeni adresi oldu. Özellikle büyük konak veya benzeri yapılardan dönüştürülen korku evlerinden çıkmak adeta imkansız.

Korku evi sektörünün Balıkesir’deki yeni üyelerinden biri olan Kanlıgece Korku Evi gençleri ve meraklısı olanları heyecanın doruklarına davet ediyor.

Özellikle gençlerin rağbet gösterdiği korku evleri kentimizde de oldukça ilgi görüyor. Sektörde kendini ispatlamış olan korku evlerinden biri hiç şüphesiz Çardaklı mevkiindeki Kanlıgece Korku Evi.

 

ÇIKABİLENE ÖDÜL VAR!

Toplam 3 kat ve 12 odadan oluşan bu evde katılımcılar, odalardaki gizlenen ipuçlarını bulmaya çalışıyor. Kanlıgece Korku Evi işletmecisi Ersan Acar, henüz bu evden kaçabilenin olmadığını belirterek oyunu tamamlayanlara ödül vereceklerini duyurdu. Gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulunan Ersan Acar, oyunun nasıl işlediğini anlattı. Ersan Acar: “Korku evi aslında tamamen bir bulmaca oyunudur. Odaların içerisinde gizlenmiş olan şifreler bulunuyor. İçerideki müşterilerimiz korku duygusunu yoğun bir şekilde yaşayarak gizlenen şifreleri çözerek odaları geçmeye çalışıyorlar. Müşterilerimiz, adrenalini yüksek 1 saat geçiriyor” dedi.

 

 ISPARTA’DA YAŞANAN

CİNAYETİ ELE ALDILAR

1985 yılında Isparta’da yaşanan kadın cinayetini bu evde konsept olarak uyguladıklarını aktaran Ersan Acar: “Bizim işletmemiz 3 katlı ve 12 odası bulunuyor. Katılımcılarımız, odalardaki şifreleri bularak geçmeye çalışıyor. Biz burada Isparta’da 1985 yılında yaşanan bir cinayetin konusunu ele alarak bir konsept hazırladık. Gerçek hayatta yaşanmış bir olayın şifrelerini çözmeye çalışarak oyunun sistemi ilerliyor. Yaşanmış bir olayı konsept olarak uygulamamız da oyunu daha da korkutucu kılıyor. Oyunlarımız mantığa, görsele ve el becerisine dayalı bir sistemde. Oyuncular, odaları geçtikçe daha zor şifreler ile karşılaşıyorlar. 13 yaş ve üzeri, herhangi bir rahatsızlığı olmayan herkese mutlaka en az 1 kere bu oyunu denemelerini tavsiye ediyorum. Alışılmışın dışında bir sistem geliştirdik. Oyunu oynamak isteyen tüm vatandaşlarımızı da günün her saati korku evimize bekliyoruz” diye söyledi.




KAYNAK: İHA