Sabriye-Hayri Akçalar’ın kızları hemşire Rüya Akçalar, Durdu- Mehmet Korkmaz’ın oğulları, diş hekimi Murat Korkmaz hafta sonu düzenlenen düğün ile dünya evine girdiler.

Balıkesirli diş hekimi Murat Korkmaz, gönlünü kaptırdığı ebe Rüya Akçalar ile dünya evine girdi.

Genç çiftin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz kıydı.

Büyükşehir Basın ve halkla İlişkiler Daire Başkanı Taner Korkmaz’ın kardeşi Murat-Rüya Korkmaz’ın düğün töreni Balıkesir’in basın, iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Nikah töreninde, AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yasin Sağay, Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış ve genç çiftin yakın arkadaşları nikah şahitliğini yaptılar.

Karesi Belediye Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yüzlerce nikah kıyan Başkan Yılmaz, bu nikahlarda karşılaştığı ilginç anlardan bazılarını anlattıktan sonra nikah cüzdanını gelin hanıma verirken genç çifte de Türk Bayrağı hediye etti.

Genç çiftin gece boyunca heyecan ve mutlulukları gözlerinden okundu. Gece boyu arkadaşları ile eğlenen Murat ve Rüya Korkmaz düğün sonrası balayı için Antalya’ya yola çıktı.

BİRLİK – DEMOKRAT Gazetesi Ailesi olarak Murat- Rüya çiftini kutluyor, ömür boyu mutluluklar dileklerimizi iletiyoruz.




KAYNAK: İHA