1. Haberler
  2. Manşetler
  3. BİNLERCE KİŞİ FİLİSTİN İÇİN EDİRNEKAPI’DAN SULTANAHMET’E KADAR YÜRÜDÜ

BİNLERCE KİŞİ FİLİSTİN İÇİN EDİRNEKAPI’DAN SULTANAHMET’E KADAR YÜRÜDÜ

İsrail’in Filistin’e yaptığı saldırılara tepki göstermek için binlerce kişi Edirnekapı’dan Sultanahmet’e kadar yürüdü.

featured

İsrail’in Filistin’e yaptığı saldırılara tepki göstermek için binlerce kişi Edirnekapı’dan Sultanahmet’e kadar yürüdü. Yürüyüş havadan görüntülendi.
İsrail’in Gazze’ye saldırılarına tepki göstermek amacıyla ‘Soykırıma Dur de, El Ele Gazze Şeridi’ etkinliği düzenlendi. Yaklaşık 7 kilometre boyunca yürüyen binlerce kişi, İsrail’in katliamlarını protesto ederek, pankartlar ile Türk ve Filistin bayrakları taşıdı. Grup sık sık sloganlar attı. Edirnekapı’dan Sultanahmet Meydanı’na kadar gerçekleşen yürüyüş havadan dronla da görüntülendi. Saat 15.00’de Fevzipaşa Caddesi’nde başlayan yürüyüş, Sultanahmet’te sona erdi. Binlerce kişi Filistin’de katledilen insanlar için dua etti. Dua sonrasında grup sessizce dağıldı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.