1. Haberler
  2. Manşetler
  3. Bigadiç’te Korkutan Deprem

Bigadiç’te Korkutan Deprem

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde 10 Temmuz 2025 Perşembe günü öğle saatlerinde 2.2 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. AFAD verilerine göre, saat 12:58’de gerçekleşen sarsıntının merkez üssü Bigadiç olarak belirlendi.

Depremin yaklaşık 6.95 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. İlk değerlendirmelere göre, deprem nedeniyle can ve mal kaybı yaşanmadı.

Uzmanlar, bu büyüklükteki sarsıntıların bölgedeki doğal yer hareketlerinin parçası olduğunu ve benzer depremlerin zaman zaman yaşanabileceğini ifade ediyor. Bölgede yaşayanlar kısa süreli bir sarsıntı hissettiğini belirtirken, herhangi bir olumsuz durum bildirilmedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Bigadiç’te Korkutan Deprem
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!