Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz liderliğindeki Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ), Sındırgı İlçesi’nin su ve kanalizasyon altyapısını modernleştirmek için 223 milyon TL'lik dev bir yatırım gerçekleştirdi. Bu büyük yatırım, BASKİ'nin çevre dostu yaklaşımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla Sındırgı'nın geleceğini güçlendiriyor.

"Suyun Geleceğine Bugünden Yatırım Yapıyoruz’’
BASKİ'nin 223 milyon TL'lik yatırımı sayesinde Sındırgı'da içme suyu, kanalizasyon ve çevre koruma alanlarında sürdürülebilir projeler hayata geçirildi.
90 kilometre 415 metre uzunluğundaki yeni içme suyu hattı, 29 kilometre 476 metre yeni kanalizasyon hattı, Sındırgı su baskınlarına karşı koruma altına alındı. 1 içme suyu terfi merkezi ve 121 adet içme suyu deposu, 2 atık su arıtma tesisi 1 atık su terfi merkezi ile kanalizasyon hattının bakım, onarım ve temizliği ile de ilçenin çevresel sürdürülebilirliği ve altyapı güvenliğini sağlıyor.

"Sındırgı İçin Gece Gündüz, Kesintisiz Hizmet"
Sındırgı’ya, 55 personel ve 30 araçla hizmet veren BASKİ, 68 kırsal mahalle ve 7 merkez mahalleye ulaşarak, 20 bin 501 abonesine kesintisiz hizmet sunmak için gece gündüz çalışıyor. Sındırgı’nın su ve kanalizasyon ihtiyaçlarını karşılamak adına 7 gün 24 saat sahada olan BASKİ, vatandaşlarına güvenilir ve kesintisiz bir hizmet sunuyor.

 "Çiftçilere Verimli Sulama: Sındırgı Tarımı Yeniden Şekilleniyor!"
BASKİ'nin gerçekleştirdiği tarımsal sulama projeleri, Sındırgı tarımını güçlendirmek adına önemli bir rol üstleniyor. 41 bin 160 dekar geniş sulama alanına kesintisiz su sağlayarak, BASKİ tarımın verimliliğini artırıyor. Sındırgı'da tarım, BASKİ projeleriyle modernleşiyor ve geleceğe güvenle ilerliyor.

HABER: HABER İLAN