11 Otogarlar Yenilendi, Ulaşım Rahatladı!
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın liderliğinde ve gelecek vizyonu doğrultusunda başlatılan otogar yenileme şehirdeki ulaşım ve trafik sorunlarına çözüm getirdi. Edremit'te önemli yatırımları hayata geçiren Başkan Yücel Yılmaz, ‘’ Yenilenen Edremit, Akçay ve Altınoluk Otogarları vatandaşlarımıza daha modern konforlu ve güvenli hizmetler sunarak ilçenin yaşam kalitesini artıracak’’ dedi.

‘’BAŞKAN YÜCEL YILMAZ; EDREMİT’İ GECEĞE TAŞIYAN MODERN OTOGARLAR YAPTIK’’
"Büyükşehir’in, Gelecek Vizyonuyla Edremit Güçleniyor!"
Edremit Akçay ve Altınoluk otogarları, yılda 210 bin araç ve 6 milyon 500 bin yolcuya hizmet veriyor.
Bu önemli yatırımlar, Başkan Yücel Yılmaz'ın gelecek vizyonu ve şehrin ihtiyaçlarına duyarlı yaklaşımıyla gerçekleştirildi. Yenilenen Edremit, Akçay ve Altınoluk otogarları hem yerli hem de yabancı turistlerin rahat bir şekilde ilçeyi ziyaret etmelerini sağlarken, yerel ekonomiye de katkıda bulunarak Edremit'in daha da gelişmesine olanak sağlıyor. Başkan Yücel Yılmaz, bu önemli yatırımların şehirdeki yaşam kalitesini artırmak, vatandaşların günlük yaşantılarını kolaylaştırmak ve turizmi canlandırmak amacıyla gerçekleştirildiğini belirterek, çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

‘’BAŞKAN YILMAZ'DAN TEŞEKKÜR’’
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, otogarların yenilenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Yılmaz, "Balıkesir'e yakışır modern ve konforlu otogarlar inşa ettik. Vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmesini sağladık. Bu projeyle Balıkesir'e değer kattık." dedi.

HABER: HABER İLAN