CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, partisinin Susurluk İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Öğretmenler günü kahvaltısına katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Susurluk İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü Kahvaltısı etkinliğine CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı da katıldı. Düzenlenen etkinlikte öğretmenler ile buluşan Sarı, öğretmenlerin başlarının tacı olduğunu söyleyerek şu ifadelere yer verdi: “öğretmenlerin başlarının tacı olduğunu anlatarak, "Ne yazik ki her kesim gibi öğretmenlerimiz de bu iktidarın zulmü altında mücadele vermek zorunda kaldı. Halbu ki en üstte tutulması gerekenler öğretmenlerimiz. Ancak bu iktidar beşli çetelere verdiği değerin binde birini bile öğretmenlerimizden esirgiyor."

"İKTİDARIMIZDA HAK ETTİKLERİ DEĞERİ GÖRECEKLER"

CHP iktidarında öğretmenlerin hak ettiği değeri göreceğini dile getiren Sarı: “Susurluk İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Öğretmenler günü kahvaltısına il yöneticilerimiz ve il kadın kolları yöneticilerimiz ile birlikte katıldık. İlçe Başkanımız Bekir Barut, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Alev Coşkun ve yönetim kurulu üyelerine bu güzel buluşma için teşekkür ederiz" diye konuştu.

"ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR ETME İMKANI BULDUK"

Başkan Serkan Sarı, öğretmenlerin, ülkenin geleceği olan nesilleri yetiştirdiğini belirterek: “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştiren, aydınlık Türkiye hayalinin önderi olan, bizi bugünlere getiren değerli öğretmenlerimize teşekkür etme fırsatını bulduk. Bu vesileyle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde giden, "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" nesiller yetiştiren öğretmenlerimizin günü kutlu olsun" şeklinde konuştu.




KAYNAK: İHA