1. Haberler
  2. Manşetler
  3. BAŞKAN ERGİN’İN ACI GÜNÜ

BAŞKAN ERGİN’İN ACI GÜNÜ

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, kayınpederi Hıfzı Türkyılmaz’ı (83) kaybetti.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Ergin’in eşi Canan Ergin’in babası Hıfzı Türkyılmaz, 4 ay önce geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Türkyılmaz’ın cenazesi; Küçükköy Merkez Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Küçükköy Kabristanı’nda toprağa verildi.

Cenazede son derece üzgün olan Mesut Ergin’in yanı sıra Türkyılmaz ve Ergin ailelerini; Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, daire amirleri, Ayvalık Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerle, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye personeli ve kalabalık bir vatandaş topluluğu yalnız bırakmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BAŞKAN ERGİN’İN ACI GÜNÜ
+ - 0

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!