Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği, T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü desteğiyle yürüttüğü Meslek Lisesi Mentorluk Projesi önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacak.

Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BASİAD), T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü desteğiyle yürüttüğü Meslek Lisesi Mentorluk Projesi kapsamında önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacak.

10 Ekim 2024 Perşembe günü saat 14.00'da Balıkesir Öğretmen Evi'nde gerçekleşecek olan "2. Meslek Lisesi Gelecek Vizyonu ve İş Hayatına Hazırlık Toplantısı"nda 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), Mimar Sinan MTAL ve Organize Sanayi MTAL öğrencileri bir araya gelecek.

Bu toplantıda, öğrencilerin gelecek hedefleri, meslek hayatına geçiş süreçleri ve iş dünyasıyla olan ilişkileri gibi konular ele alınacak. Ayrıca, öğrencilerin mentörleri eşliğinde kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak etkinlikler düzenlenecek.

BASİAD'ın bu projesi, meslek lisesi öğrencilerinin kariyer planlamalarında önemli bir rol oynayarak, onların geleceğe daha hazır olmalarını hedefliyor.

 

HABER: UĞUR YAZICI