AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingiyle ilgili olarak Balıkesir halkına teşekkür etti. Başaran ayrıca “Cumhurbaşkanımıza yakışan bir miting gerçekleştirdik” dedi.

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Havran ve Edremit İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Balıkesirlilere ve AK Parti Balıkesir Teşkilatlarına selamını ve teşekkürünü iletti. Havran ve Edremit İlçe Teşkilatları ile miting sonrası değerlendirme toplantısı da yapan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Balıkesir’e Teşekür” ettiği tabloyu hediye etti.

 

“CUMHURBAŞKANIMIZA YAKIŞAN BİR MİTİNG GERÇEKLEŞTİRDİK.”

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Cumartesi günü Cumhurbaşkanımızı bize yakışan ve görkemli bir şekilde karşılamanın mutluluğunu, gururunu ve heyecanını hep birlikte halen yaşıyoruz. Balıkesirliler olarak, AK Teşkilatlar olarak Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde, Kuvay-i Milliye şehri Balıkesir’e yakışan şekilde karşıladık. Görkemli ve meydanlara sığmayan bir miting gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız da bu karşılamadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve tüm Balıkesirlilere teşekkür etti. Biz de Balıkesirliler olarak, AK Teşkilatlar olarak büyük bir gurur ve mutluluk yaşadık. Bu nedenle, tüm Balıkesirli hemşehrilerime, büyük gayretlerinden dolayı Belediye Başkanlarımıza ve İlçe Teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“HAVRAN ve EDREMİT’E TEŞEKKÜR EDİYORUM”

AK Parti Havran İlçe Başkanı Ahmet Dayı ve İlçe Yönetimini, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ve İlçe Yönetimini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Havran ve Edremit İlçe Teşkilatlarımızla başladığımız, miting sonrası değerlendirme ve teşekkür ziyaretlerimize diğer ilçelerimizi ziyaret ederek devam edeceğiz. Çünkü, AK Teşkilatlar olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde ağırlamak için büyük bir özveri ve gayretle çalıştık, AK Teşkilatlar olarak birlik ve beraberlik içerisinde Balıkesir’de mahşeri bir kalabalıkla Cumhurbaşkanımızı karşıladık. Bundan dolayı çok mutluyuz, gururluyuz. Ayrıca; Cumhurbaşkanımızın taktirine ve teşekkürüne mazhar olmanın da onurunu yaşıyoruz. İl Yönetimimiz ve 20 İlçe Teşkilatımız ile birlikte gece- gündüz demeden hasret duyduğumuz Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlamak için bir hafta boyunca tüm üyelerimizi, ilçelerde tüm halkımızı davet ettik, kapılarını çaldık, hal ve hatırlarını sorduk. AK Teşkilatlarımızın bu çalışması gösterdi ki, Balıkesir 2023 seçimlerine hazır. İnşallah Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 2023’de sandıkları patlatacağız. AK Teşkilatlarımız bu gayretlerinden, özverilerinden dolayı teşekkürü fazlasıyla hak ediyor. Rabbim sizlerden razı olsun. Hepinize, tüm teşkilatımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

CUMHURBAŞKANI’NIN “TEŞEKKÜRLER BALIKESİR” TABLOSU HEDİYE EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı “Teşekkürler Balıkesir” tablosunu Havran ve Edremit İlçe Başkanlarına hediye eden AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanının duyduğu memnuniyeti ve teşekkürünü de İlçe Teşkilatlarına iletti. İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran konuşmasında, “Liderimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın taktirine, övgüsüne, teşekkürüne mazhar olmak bizler için büyük bir gurur ve onur kaynağıdır. Bunu AK Teşkilatlar olarak birlikte başardık. Miting öncesi hazırlık çalışmasında gösterdiğiniz gayretten dolayı; gerek İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, gerek Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve İlçe Belediye Başkanlarımıza, gerekse siz kıymetli İlçe Başkanlarımıza, Kadın Kollarımıza ve Gençlik Kollarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. İşte AK Teşkilat bu.

 

2023 SEÇİMLERİNDE BALIKESİR’DE SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

Cumhurbaşkanımıza söz verdiğimiz gibi biz 2023 seçimlerine hazırız. Teşkilatlarımız bu şekilde birlik ve beraberlik içerisinde, özveriyle, gayretle çalıştığı vakit, başaramayacağı hiçbir şey yok. Milletimiz için, Balıkesir için, ülkemiz için, geleceğimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 2023’te Cumhurbaşkanımızı tekrar seçeceğiz ve Cumhur İttifakını tekrar iktidara taşıyacağız. Bu azim ve kararlılık biz de var. Biz bu davaya gönül verenler olarak durmayacağız, dokunmadık gönül, dokunmadık el bırakmayacağız ve Balıkesir’de mitingte olduğu büyük bir başarı elde edip, sandıkları patlacağız. Hepinize bu gayretlerinizden, çalışma azminizden, birlik ve beraberliğinizden dolayı ayrı ayrı tekrar teşekkür ediyorum. İnandığımız yolda durmak yok yola devam diyorum. Sağolun, varolun” dedi.




KAYNAK: İHA