1. Haberler
  2. Manşetler
  3. BANDIRMA’DA ÇOCUK FİLMLERİ ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR

BANDIRMA’DA ÇOCUK FİLMLERİ ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR

Bandırma Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenledi “Çocuk Filmleri” etkinliği “Süper Köpek ve Turbo Kedi” adlı film ile devam etti.

featured

Etkinliğin ikinci günü de ilk günü kadar ilgi gördü. Etkinlikte çocukların yüzlerinde mutluluk kaçınılmaz oldu. Etkinlik sonrası Bandırma Belediyesi sosyal medya hesapların açıklama yaptı. Açıklamada; “Etkinliğimin ikinci günü de bol eğlenceli ve çok keyifliydi. Popcornlarımızı alıp hep birlikte filmimizi izledik ve harika bir günü daha geride bıraktık. Bir kentte miniklerin yüzü gülüyorsa herkesin yüzü gülüyor demektir. Her zaman yanınızdayız çocuklar” ifadeleri kullanıldı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.