DEVA Partisi Balıkesir teşkilatı sınırları aştı. DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir, beraberindeki yöneticilerle birlikte genişletilmiş eğitim toplantısı için gittiği Tekirdağ’ın en büyük ilçesi olan Çorlu’da bir dizi parti çalışması yaptı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Balıkesir Teşkilatları, İl Başkanı Kemal Aydemir öndeliğinde, Çorluda düzenlenen Marmara Bölgesi Genişletilmiş Eğitim ve Değerlendirme Toplantısına tam kadro katıldı. Toplantı öncesi teşkilat üyeleri mavi yelekleri giyerek Çorlu’da parti çalışması yaptı.

Teşkilatların Aralık 15 itibariyle hazır olması hususunda mutabakatın sağlandığı toplantı sonrası konuşan Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir, yaptığı değerlendirmede: “Bugün Trakya’mızın güzide yörelerinden birisi olan Tekirdağ Çorludayız. Memleketimizin aydınlık geleceğine katkıda bulunmak için tabiri caizse Türkiye’yi arşınlıyoruz. Önce Mavi yeleklerimizi giydik. Çorlu sokaklarında vatandaşlarımızla bir araya geldik. Onların sorunlarını dinledik. Hayırlı işler dileklerimizi ilettik, sonrasında da bana göre çok verimli geçen Teşkilat toplantımız ile günü sonlandırmış bulunuyoruz. Buraya kadar bizimle gelen evvela Balıkesir Teşkilatımızın çok değerli mensuplarını, yol arkadaşlarımı izin verirseniz tebrik etmek istiyorum. İşinden gücünden ailesinden feragat ederek kilometrelerce yol geldiler ve bu toplantıya iştirak ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Buraya yaklaşık 20-25 kişi olarak katılım gösterdik. Biz işimizi çok ciddiye alıyoruz. Siyaset ciddiyet ister. Memleketi yöneteceğiz, ona göre hazırlanıyoruz, ona göre çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.

 

TÜRKİYE’Yİ HUZURLU İNSANLARIN ÜLKESİ YAPACAĞIZ”

‘’Genel Başkanımız Ali Babacan rotayı çizdi. Yol haritasını istişare ederek belirledi. Bize de o rotaya uygun hareket ederek, vatandaşlarımızla birlikte önce seçimden büyük bir zafer ile çıkmak sonrasında da vakit kaybetmeden çalışmalara başlamak düşüyor. DEVA Partisinin damlalarının gün geçtikçe büyüyor olduğunu görmek bizlere mutluluk veriyor. İnşallah Türkiye’yi ‘’Huzurlu İnsanların Ülkesi’’ yapacağız. Bunun için vatandaşlarımızın DEVA Damlasında birleşmesi gerekiyor” dedi.




KAYNAK: İHA