Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Balıkesir İl ve ilçe Teşkilatları, yaklaşan genel seçimin startını Başkent Ankara’da verdi.

Ankara’da ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret eden DEVA Balıkesir heyeti, Ata’nın huzuruna çıkarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını yad etti.

Balıkesir heyeti daha sonra Genel Başkan Ali Babacan’ın 22 Eylem planını kamuoyu ile paylaştığı Ankara Atatürk Spor Salonundaki programa katıldı.

 

ÜLKEYİ YÖNETMEYİ HAZIRIZ

Lansman sonrası Balıkesir’e hareketinden önce konuşan DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir, başta Balıkesir olmak üzere Türkiye’yi mutlu insanların ülkesi yapacaklarını söyledi. “Türkiye’nin Yeni Yüzyılına damgamızı vuracağız. Özgürlük damgamızı, demokrasi damgamızı, adalet damgamızı, zenginlik damgamızı vuracağız” diyen Başkan Aydemir özetle şunları söyledi: “DEVA Türkiye’si diyerek Ankara’da tabiri caizse seçimin startını verdik. Biz bu ülkeyi yönetmeye hazırız. Bugün burada, bu salonu dolduran DEVA kadroları Türkiye’yi yönetmeye hazır. 22 Eylem Planının 3 taşıyıcı sütunu var: Bir: Güçlü, sürdürülebilir ve kapsayıcı Ekonomi. İki: Özgür, güçlü ve mutlu bir toplum. Üç: Kaliteli kamu yönetimi, saygın ülke. Şunu açık yüreklilikle ifade edebilirim ki: Cumhuriyet tarihinde böylesine hazır bir siyasi program olmadı, olması da yakın bir gelecekte çok mümkün gözükmüyor.

Bugün burada bizler aslında bir karakter ortaya koyuyoruz. Yönetim kabiliyeti yüksek, dürüst, işin ehli ve memlekete sevdalısı kadrolar ile mevcut düzenin bozuk yönetim anlayışına son vermek, ülkeyi yeniden inşa etmek ve bunu gerçekleştirmek için de vatandaşımızın bize vereceği yetkiyi bekliyoruz.

Hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın, Genel Başkanımız Ali Babacan, Genel Merkez Yöneticilerimiz, Balıkesir’de beraber yol yürüdüğüm bütün yol arkadaşlarımla birlikte inşallah gerek Türkiye’de gerekse Balıkesir’imizde vatandaşlarımızın hak ettiği layık olduğu yönetimi işin başına geçireceğiz. DEVA’lı yıllar başlayacak ve herkes çok mutlu olacak. Türkiye’yi mutlu insanların ülkesi yapacağız. Türkiye’nin Yeni Yüzyılına damgamızı vuracağız. Özgürlük damgamızı, demokrasi damgamızı, adalet damgamızı, zenginlik damgamızı vuracağız! Oylar DEVA olsun, Kazanan Türkiye olsun! Damga damlaya, oylar DEVA’ya diyoruz”

 

 

 

 

 




KAYNAK: İHA