DEVA Partisi Balıkesir Teşkilatı, geçtiğimiz gün Parti Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin ile birlikte saha çalışması yaptı. Karlıtekin, halkın DEVA’ya olan ilgisinin her geçen gün arttığını söyledi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin, Balıkesir programı kapsamında Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir ve teşkilat üyeleriyle birlikte önce parti binasında bir araya gelerek ilçe başkanları toplantısı gerçekleştirdi.

Ardından esnaf ziyaretleri yapan Karlıtekin, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Anafartalar Caddesi, Kasaplar Mahallesi ve Atalar Caddesi esnafını tek tek dolaşan DEVA Partisi ekonomik gidişattan şikayetçi olan vatandaşlara DVA Partisi’nin Yerel Yönetimler ve Şehircilik Eylem Planı ve diğer eylem planları hakkında bilgilendirmeler yaptı.

2. Sakarya Mahalle sakinlerinin düzenlediği ve açık havadan gerçekleştirilen iftara dahil olan Karlıtekin, Aydemir ve beraberindekiler burada vatandaşlarla bir araya geldi. İftar sonrası DEVA Partisi yöneticileri, kahvehane ziyaretleri de gerçekleştirdi.

 

DERDİ VEREN DEVA’SINI DA VERİR!

DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir; programla ilgili yaptığı açıklamada; “Teşkilatlarımız ile saha ziyaretlerimize aralık vermeden devam ediyoruz. Bugün de Genel Merkezimizin çok kıymetli yöneticilerini misafir ettik. Birtakım temaslarda bulunduk. Yine vatandaşlarımız ile bir araya geldik.

Siyaset insana dokunma sanatıdır. Siyasetin hammaddesi insandır. İnsanın olmadığı siyaset anlayışı kaybetmeye mahkumdur. Nitekim mevcutlar, artık siyasetin içerisinden insan kavramını tabiri caizse çıkartmışlardır. Ne vatandaşını dinliyor ne de dertlerine çare olmak için çaba sarf ediyorlar. Böyle bir siyasi anlayışın organik olarak başarılı olabilme şansı var mı Allah aşkına? Değiştireceğiz, önce sistemi değiştireceğiz sonra mantaliteyi, talan düzenini değiştireceğiz. Katılımcı, kolektif bir yapı oluşturacağız. Hukuk ve adalet eksenli bir yönetim anlayışını da tesis edeceğiz. İşte o saatten sonra ülkemizin şahlanışına şahit olacağız.

Vatandaşlarımız hiç kederlenmesinler bizde böyle kadrolar varken başarı çok yakında inşallah. Derdi veren Allah DEVA’sını da dermanını da verecektir” dedi.

 

HABER: UMUT SAYAN  

 




KAYNAK: İHA