1. Haberler
  2. Manşetler
  3. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 40 MİLYON LİRA TASARRUF SAĞLADI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 40 MİLYON LİRA TASARRUF SAĞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın; kamu kurum ve kuruluşlarının mali disiplinini sağlamak amacıyla çeşitli önlemler içeren Cumhurbaşkanlığı Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’nin yürürlüğe girdiği günden itibaren uygulanması konusunda daire başkanlıklarına gerekli talimatı verdi. Kamu hizmetlerini ve yatırım projelerini, bütçe sınırları içinde kalarak ayrılan kaynakların üzerinde harcama yapılmasına yol açılmadan azami tasarruf anlayışı içinde yürüten Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 40 milyona yakın tasarruf sağladı. Gerçekleştirdiği etkinlik ve organizasyonlarda gereksiz lüks ve gösterişten de uzak duran Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını bu doğrultuda gerçekleştirecek.

 

GEREKSİZ LÜKS VE HARCAMAYA GEÇİT YOK

Tüm yatırım, proje, hizmet ve organizasyonları yaparken her zaman bu kaynağın sahibinin Balıkesirliler olduğunun bilinci ve hassasiyetiyle hareket edeceklerini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın “Ailem dediğim Balıkesirli hemşehrilerimin hakkını; ne kendim yerim, ne de bir başkasına yediririm. Bu düsturla çıktığım yolda Balıkesir’in hayırlı evladı olmak tek isteğim. Bu doğrultuda hizmetlerimizi gerçekleştirecek gereksiz ve lüks harcamalardan kaçınacağız.” diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 40 MİLYON LİRA TASARRUF SAĞLADI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!