1. Haberler
  2. Manşetler
  3. BAKAN ÖZHASEKİ: ‘YENİ DÖNEMDE GÜÇLÜ BİR KÜTAHYA’YI HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ’

BAKAN ÖZHASEKİ: ‘YENİ DÖNEMDE GÜÇLÜ BİR KÜTAHYA’YI HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya’da yeni dönemde kentsel dönüşüm bekleyen mahallelerde ivedilikle çalışmaların başlanacağını ifade etti.
AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu’nun seçim çalışmalarına destek için Kütahya’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, iftar programına katıldı. Özhaseki, yaptığı açıklamada, Kütahya’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının bakanlık tarafından yürütüldüğünü dile getirdi. Özhaseki, yeni dönemde Kamil Saraçoğlu ile birlikte çalışmaların hız kazanacağını kentsel dönüşüm bekleyen mahallelerde ivedilikle çalışmalara başlanacağını belirtti.
Konuşmasının sonunda Kamil Saraçoğlu’nu ‘Size emanet ediyorum, inşallah 31 Mart‘ta seçimleri seçimi alacağız ve daha güçlü bir Kütahya’yı hep birlikte inşa edeceğiz’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BAKAN ÖZHASEKİ: ‘YENİ DÖNEMDE GÜÇLÜ BİR KÜTAHYA’YI HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ’
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!