Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği (BAGİAD) ve T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği (BAGİAD) ve T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün 2024 Proje Destek Programı kapsamında yürütülen “Gelecek Sensin! Gelişim Programı” projesi için önemli bir iş birliği adımı atıldı. Bu doğrultuda, Balıkesir Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na bağlı Uluslararası Bilgi ve Teknoloji Topluluğu (IITC) ile bir protokol imzalandı.

Protokol, IITC'nin gönüllü faaliyetlerinin yürütülmesi ve BAGİAD’ın gençler ile dernek üyelerine yönelik yapacağı çalışmaları kapsıyor. İmza töreni, BAGİAD Başkanı Mert Kurşun ve IITC Kurucu Başkanı Cengiz Güngör’ün katılımıyla BAGİAD merkezinde gerçekleşti.

Törene, BAGİAD Başkan Yardımcısı Emre Bekki, Sayman Tansu Işıklar, Basın Sözcüsü Burak Mehmet Biçer, Sosyal Faaliyet Temsilcisi Melek Karatahta, Danışman Üye Kıvanç İbiş, Yönetim Kurulu Üyeleri Efe Yerce, Emin Öğüt ve Ersin Zengin ile Proje Yöneticisi Ramazan Kırmızı da katılım sağladı. Başkan Mert Kurşun, iş birliğinin şehre ve bölgeye hayırlı olmasını temenni etti.

 

HABER: BUSE ASLAN