Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği (BAGİAD) 16. Genel Kurulu gerçekleşti. Genel Kurul’da yapılan seçim sonucu Mert Kurşun oy birliğiyle BAGİAD’ın yeni başkanı olarak seçildi.

Balıkesir Genç İnsanları Derneği (BAGİAD) üyeleri ve misafirlerin de yer aldığı BAGİAD 16. Olağan Genel Kurul toplantısı geniş bir katılım ile Altın Otel’de gerçekleştirildi.
Genel Kurula Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, GÜNMARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bekki, EGİFED Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter, EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer ve iş dünyası temsilcileri katıldı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan ve BAGİAD’ın kuruluşundan bu zamana kadar liderliği, toplum bilincini, dayanışmayı ve birlikte hareket etmeyi amaçlamış itibar sahibi, güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten 15. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Bilcanlı; “Dernek etkinlik ve faaliyetlerinin yanı sıra dernek adına farklı alan ve konularda yazılan dört projemiz başarılı bir şekilde tamamlandı. Yeni yönetim kurulu üyelerinin de çok daha başarılı işler yapacağına inanıyor ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 
Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ve GÜNMARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bekki de yaptıkları konuşmalarında önceki dönem yönetim kurulu üyelerini yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ederek yeni yönetime başarı dileklerinde bulundular. 
Açılış konuşmalarının ardından, genel kurul toplantısına geçildi. 16. Olağan Genel Kurul toplantısı sonucunda BAGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı bayrağını Mert Kurşun devir alırken, Yönetim Kuruluna; Ahmet Acaroğulları, Burak Mehmet Biçer, Efe Yerce, Emin Öğüt, Emre Bekki, Ersin Zengin, Kıvanç İbiş, Melek Karatahta, Mithatcan Eğinlioğlu, Muratcan Kula, Sevim Demiraslan ve Tansu Işıklar seçildi. 
BAGİAD ailesi içerisinde yer almaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek söze başlayan Mert Kurşun:” Bizleri yalnız bırakmayarak bugün aramıza katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni yönetim kurulu ile birlikte bu dönemde de BAGİAD kültüründen sapmadan nereleri geliştirebiliriz, derneğimize, üyelerimize, gençlerimize be tabi ki şehrimize neler kazandırabiliriz onları planlıyor olacağız. Enerjimizle, heyecanımızla derneğimizi daha aktif daha dinamik bir yapı haline getireceğiz. Derneğimizi şehrimizin girişimcilik ekosistemi ile entegre hale getirmek için çalışmalar yapacağız.“ dedi.

 

Haber: Buse Aslan