Zafer Partisi Balıkesir İl Başkanı Suat Aydın, Türk milletinin bir çıkış aradığını ve Zafer Partisi’nin bu bağlamda vatandaşın beklentilerine cevap veren bir uyanış partisi olduğunu söyledi.

Zafer Partisi Balıkesir İl Başkanı Suat Aydın, yaptığı yazılı bir açıklama ile hem iktidarı hem muhalefeti sert bir dille eleştirdi. Türk milletinin bir çıkış, bir arayış içinde olduğunu söyleyen Başkan Aydın, Zafer Partisi’nin bu bağlamda bir uyanış partisi olduğunu ifade etti. İl Başkanı Aydın’ın açıklamaları şu şekilde:

“Türk milletinde özellikle Türk gençliğinde Genel Başkanımız Ümit Özdağ o kadar güzel bir dip dalga oluşturturdu ki Zafer Partisi bir uyanış hareketine dönüştü. Türk milletinin uyanış hareketine.

Mustafa Kemal Atatürk’ü anmayanlara inat Atatürk dedik, Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret edenlere rağmen biz Atatürk dedik. Atatürk’ün çizgisinde yolumuzdan şaşmadan Atatürk’ün gösterdiği ülküde hedefimize yürüyeceğimize Türk milletinin refahı, menfaati, huzuru için Türk milletinin vatanında Türk gibi yaşaması için canımızı ortaya koyduk.

Başta Genel Başkanımız Ümit Özdağ olmak üzere bu vatana hepimiz seve seve can vermeye hazırız. Biz sindirilmiş, kenara çekilmiş Türk milletinin öfkesinin sesiyiz.”




KAYNAK: İHA