Altıeylül Belediyesi, meteorolojiden yapılan açıklamalar doğrultusunda beklenen şiddetli kar yağışına karşı, özellikle ulaşımda bir sorun yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri aldı.

Meteorolojinin yaptığı yoğun kar yağışı uyarıları sonrasında Altıeylül Belediyesi ekipleri karla mücadele için hazır. 94 kırsal mahallesi bulunan Altıeylül ilçesinde karla mücadele ekipleri, şiddetli kar yağışı yaşanması halinde özellikle ulaşımda bir aksama olmaması için gerekli olan tüm tedbirleri aldı. Şiddetli kar yağışı öncesi alınan önlemler kapsamında Altıeylül Belediyesi 5 greyder, 6 kepçe, 2 tuzlama robotu, 2 kamyonet, 1 mini beko, 1 loader ve 85 personeli ile teyakkuzda.

Vatandaşların kar yağışı sonrasında mağduriyet yaşamaması için sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı: “Önümüzdeki günlerde şiddetli bir kar yağışı bekleniyor. Biz de bu kar yağışına karşı gereken önlemlerimizi aldık. Altıeylül ilçemizin 94 kırsal mahallesi var. Bu mahallede yaşayan vatandaşlarımızın kar yağışı sonrasında mağdur olmamaları için elimizden geleni yapacağız. Şuanda 5 greyder, 6 kepçe, 2 tuzlama robotu, 2 elle tuz atılacak araç, 1 mini beko, 1 loader ve 85 personelimiz ilçemiz genelinde etkisini göstermesi beklenen kar yağışlarına karşı hazır bekliyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için önlemlerimizi önceden almış bulunuyoruz” dedi.

HABER: UMUT SAYAN




KAYNAK: İHA