Tiyatro, müzik, sinema ve TV dünyasının en prestijli heykelciği olan Altın Objektif Ödülleri, 26. kez sahiplerini buldu. İsmail Özkan’ın sunduğu program Gecede “Yılın en iyi Eğlence Programı” ödülüne layık görüldü.

Gecenin sunuculuğunu üstlenen Ebru Akel ile Murat Güloğlu sözleri ve esprileriyle hayli renkli geçen gecenin ışıltı dolu kırmızı halı seremonisi, her yıl olduğu gibi yine şıklık yarışına sahne olurken, muhteşem sesiyle Şevval Sam, şarkıları ile geceye damgasını vurdu. Yılın komedyeni ödülünü alan Doğu Demirkol, mini stand up gösterisiyle geceye renk kattı.

İzlenme rekorları kıran Camdaki Kız, Baba, Kasaba Doktoru, Gönül Dağı, Yalnız Kurt, Mahkum, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Yargı ve Kulüp dizileri ve oyuncuları gecede ödül alan yapımlardı.

 

ANLAMLI BİR ÖDÜL

Gecede “Yılın en iyi Eğlence Programı” TRT müzik “Alaturka Akşamlar” oldu. Ödülü ise Balıkesir’in kültür elçisi İsmail Özkan’a verildi.

Sanatçı Özkan; “Yaklaşık 5 yıldır TRT bünyesinde öz kültürümüzü yaşatmak ve daha çok kitleye hitap etmesini sağlamak için binbir özen ve emekle Alaturka Akşamlar programını hazırlıyoruz. Geçtiğimiz hafta 100. Programımızı çektik. 100 hafta boyunca bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkürü bir borç bilirken; böylesine anlamlı bir ödülü TRT aileme götürecek olmanın haklı gururunu yaşıyorum.

Sanata hizmete değer veren, bu ödülü bizlere layık gören Magazin Gazeteciler Derneğinin üyelerine sonsuz teşekkürler. Kıymetli partnerim Mine Geçili ile birlikte nice 100. programlarda buluşmak ümidiyle” dedi.

 




KAYNAK: İHA