1. Haberler
  2. Manşetler
  3. AĞRILI YETİMLER KIZILAY’IN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

AĞRILI YETİMLER KIZILAY’IN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılay Ağrı Şubesi, Dünya Yetim Günü nedeniyle iftar programı düzenledi.
Türk Kızılay Ağrı Şubesi, Ağrı Valiliği ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü işbirliğiyle yetim çocuklara yönelik iftar programı düzenledi. İl protokolünün de katıldığı programda konuşan Ağrı Valisi Mustafa Koç, ‘Bugün hem yavrularımız hem de onların aileleriyle iftar sofralarımızı paylaşmak için buradayız. Yavrularımız bizim her şeyimiz. Türk milletinin ve Türk devletinin olduğu her dönemde hiçbir yerde hiçkimse yetim olmamıştır. İnşallah bizde birlik ve beraberlik içerisinde daha da güçlü olduğumuz zaman yine aynı misyon ile dünyanın hiçbir yerinde bırakın kendi evlatlarlarımızı, dünyanın neresinde olursa olsun hiçkimse kendini yalnız hissetmesin’ ifadelerine yer verdi.
Bağışçıların destekleriyle düzenlenen programda yetimleri unutmadıklarını söyleyen Kızılay Şube Başkanı Orhan Tatlı ise, bayramda da kendileri için hediyelerinin olacağını belirterek, ‘Bizler Kızılay olarak dün olduğu gibi bugün de, yarın da yetim çocuklarımızın her zaman yanında olmaya gayret gösteriyoruz. İlimizde yapmış olduğumuz çalışmaların yanısıra yetimlere her zaman apayrı bir önem ve özen gösteriyoruz’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
AĞRILI YETİMLER KIZILAY’IN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!