1. Haberler
  2. Manşetler
  3. 5 YENİ PROJE HALKIN HİZMETİNE AÇILDI

5 YENİ PROJE HALKIN HİZMETİNE AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde Belediye Başkanı Hayri Suer yapımı tamamlanan 5 yeni projeyi halkın hizmetine açtı.
Gölpazarı ilçesinde yapımı tamamlanan; Fatih Dönmez Kültür Merkezi, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi, Kapalı Pazar yeri, Soğuk Hava Deposu ve Meyve İşleme Tesisi halkın hizmetine açıldı.
Belediye Başkanı Hayri Suer, yapımı tamamlanan projeleri halkla buluşturmanın sevincini yaşadığını belirterek, ‘’5 büyük projemizi hayata geçirmenin ve bunu sizinle paylaşmanın sevincini yaşamaktayım. Planladığımız gibi halkımıza hizmet için buradayız. Seçim öncesi projelerimizi gerçekleştirdik. Seçim için değil hizmet için buradaydık. Bu beş yeni eserlerimiz ilçemize hayırlı olsun’’ ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
5 YENİ PROJE HALKIN HİZMETİNE AÇILDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!