CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, AKP’nin ülkeyi ekonomik bir buhran ve çıkmazın içine soktuğunu söyleyerek; “2023’te CHP sandıktan birinci çıkak. Halk bizi istiyor. Halk tokatı bunlara fena vuracak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, iktidarı eleştirerek ülkedeki sorunları çözecek siyasi parti olarak CHP’yi işaret etti.

İl Başkanı Sarı, halkın artık AKP iktidarına güven duymadığını çarşı-Pazar ekonomisi ve mutfaktaki ateşin 2023 seçimlerinde AKP’ye halk tokatı olarak geri döneceğini söyledi.

Partisinin Antalya'da gerçekleştirilen Büyük Örgüt Toplantısıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Sarı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “24-25 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen örgüt toplantımıza bizler de il ve ilçe başkanları olarak katılım gösterdik. Heyecanlı ve merak uyandırıcı bir toplantıydı. Birçok konu hakkında konuşuldu. Bizler de kendi aramızda fikir alışverişinde bulunduk. Ülkeyi bu dar boğazdan nasıl çıkaracağımızı anlattık.

 

HALK BİZİ İSTİYOR

Halkımızın sorunlarını çözmeye geliyoruz, bu konuda halkımız desteğini almış durumdayız. Gerek saha çalışmalarımız olsun, gerek anket sonuçları olsun bu gerçeği görebiliyoruz. Başarılı olmak için mutlaka birlik ve beraberlik içinde olmalı ve çok çalışmalıyız. Bunu gerçekleştirdiğimiz toplantıda tüm Türkiye’ye gösterdik. 

Bize güvenen, destek olan her bir seçmenimizin oyunun güvencesi olacak,  bütün sandıklarımızın güvenliğini eksiksiz bir şekilde sağlayacağız.  Yıllardır bir tek Cumhuriyet Halk Partisi ayakta kalmıştır. Türkiye, her geçen gün daha çok CHP’ye ihtiyaç duymaktadır. Bizler de duyulan bu ihtiyaç için çok çalışıyoruz. Biliyoruz ki seçim günü sandıktan biz birinci çıkacağız. Türkiye o günden sonra refaha, adalete, bolluğa, berekete bizler sayesinde erişecek." şeklinde konuştu.




KAYNAK: İHA