Savaştepe Öğretmen Okulları Mezunları Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte okulun mezunları yemekte bir araya geldi.

Savaştepe Öğretmen Okulları Mezunları Derneği tarafından Agiros Termal Otel’de düzenlenen akşam yemeği etkinliği ile okulun mezunları bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte açıklamalarda bulunan Savaştepe Öğretmen Okulları Derneği Başkanı Ünver Öztekin, mezunlar ile birlikte bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Başkan Ünver Öztekin etkinlikte şu açıklamalara yer verdi: “Ne mutlu bizlere ki tekrar bir araya gelip geçmişimize sarılıp geleceğimizle ümitlenebiliyoruz, anılarımızı canlandırıyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bazı arkadaşlarımızın yaşadıkları büyük coşkulara, başarılara sevindik; aramızdan ayrılanlara üzüldük. Dilerim gelecek zamanlarda kıvançlarımız acılarımızdan çok olsun. Bildiğiniz gibi dernekçilik en kısa ve öz olarak temsil ettiği topluluğa karşılıksız hizmet etmektir.  Bu hizmetin en büyük karşılığını mutlu olmak ve mutlu etmekle alıyoruz. Derneğimiz olarak bizlere verdiğiniz güvene layık olmak için gerekli yerlerle görüşerek istediğimiz doğrultuda olmasa da halletmeye çalışıyoruz. 295 dönümlük arazimize sahip çıkmak ilklerimiz. 16 Nisan 1940 yılından 2014 yılına kadar 16 bine yakın mezun veren okulumuz derneğinin üye sayısı ne yazık ki yeterli olmayıp üye aidatlarının ödenmesinde zorluklarımız var. Derneğimizin daha etkin ve aktif olabilmesi için üyelerimizin aidatlarını ödemelerinin önemi büyüktür” dedi.




KAYNAK: İHA