Balıkesirli genç girişimciler Orkun Dökmen ve Serdar Erçetin’in sahipliğini yaptığı Erçetin Et Market bugün yapılan görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Balıkesir’in Altıeylül Mahallesi Kızılay Caddesi no: 26’da açılan Erçetin Et Market, bugün düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Tüm et ürünlerinin sağlıklı, hijyenik ve lezzetli şekilde sunulduğu Erçetin Et Market’te, kırmızı et, piliç, tavuk, kanat, taze çekilmiş dana kıyma, sakatat, sucuk ürünleri satılmakta.

“Çitliğimizden Sofranıza” sloganı ile açılan Erçetin Et Market İşletmecileri Orkun Dökmen ve Serdar Erçetin, açılış öncesi yaptıkları açıklamada “Halkımıza güzel hizmetler vermeyi, güzel lezzetler sunmayı planlıyoruz. Tüm halkımızı işyerimize lezzetli etler almaya davet ediyoruz. Marketimizde hem toptan hem de perakende satışımız var. Ürünlerimiz kendi çiftliğimizden olduğu için hem besi hem üretim hem süt çiftliğimiz var.

Mahmudiye Mahallesindeki çiftliğimizde ürettiğimiz ürünleri burada halkımıza hem toptan hem de perakende olarak daha uygun bir fiyata sunuyoruz. Mide aldanmaz, Balıkesir’in hem ekonomik hem de en kaliteli etini biz satıyoruz. Balıkesir’e yeni bir ses getirdiğimize inanıyoruz. İlk defa Balıkesir’de et market uyguluyoruz. Biz burada ekonomik ve kaliteli eti market şeklinde satıyoruz. Bütün ürünler bize ait. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Öte yandan Erçetin Et Market’in açılışı nedeniyle bugün misafirlere kavurma ve pilav ikramında bulunuldu. Ayrıca açılışa özel fiyatlar uygulandı.

 

HABER: SERMİN ASLAN