Balıkesir’de emekli olan TCDD çalışanları için veda yemeği düzenlendi. Yemekte uzun yıllar Devlet Demiryollarına hizmet eden personeller plaketler ödüllendirildi.

Emekli olan Balıkesir TCDD personeli için veda yemeği düzenlendi.

TCDD 3. Bölge Müdürlüğü yöneticileri ve TCDD Balıkesir çalışanları'nın katıldığı yemekte emekliye ayrılan personellerden Trafik Başkontrolörü Hulki Sayaç, Trafik Kontrolörü Salih Onart, İstasyon Şefleri Mehmet Aşık, Mustafa Yıldız, Hat Bakım Onarım Memurları Hasan Hüseyin Aşık, Faik Karakurt, Bünyamin Erdoğan’a TCDD 3. Bölge Müdürü Cemal Yaşar Tangül, Trafik ve İstasyon Yönetimi Servis Müdürü Yakup Demir, Demiryolu Bakım Müdürü Murat Özgür Gürbüz, Balıkesir Gar Müdürü İsmail Eralp ve diğer yöneticiler tarafından plaketleri verildi.

Ayrıca eski bir Demiryolu geleneği yaşatılarak emekli olan personellere üzerinde buharlı lokomotif kabartması olan köstekli saat hediye edildi.

Gecede bir konuşma yapan TCDD 3. Bölge Müdürü Cemal Yaşar Tangül, Demiryollarının 7/24 aktif olarak çalışan özel bir kurum olduğunu, bu çalışmaların arka planında demiryolu çalışanlarının eşlerinin cefakar gayretlerinin büyük pay sahibi olduğunu belirterek ailenin önemine vurgu yaptı.

Yemek hatıra amacıyla çekilen fotoğrafların ardından son buldu.

 

HABER: İLKAN TOPRAK