Balıkesir Sanayi Odası tarafından verilen iftar yemeğinde il protokolü, sanayici ve iş insanları yanı sıra Balıkesir’in siyasi isimleri bir araya geldi.

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) tarafından her Ramazan ayında yapılan geleneksel iftar programı bu Ramazan ayında da gerçekleştirildi. Bu yıl 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala düzenlenen iftara işi dünyası kadar siyaset dünyası da büyük ilgi gösterdi.

Yerce Hall’de düzenlenen iftar programına Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına Tümgeneral Nurettin Alkan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve aynı zamanda İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, DP İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Uğurlu, Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Çetin, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, ilçe belediye başkan ve başkan adayları, STK ve esnaf odaları temsilcileri yanı sıra Balıkesir’in önde gelen iş insanları katılım sağladı.

Öte yandan iftar programında konuklarını kapıda karşılayan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış, geleneksel iftar yemeğine katılan tüm herkese teşekkürlerini sundu. Yarış; “İlimizin Sanayi hayatına olduğu kadar sosyal ve kültürel etkinliklerinde de öncü rol üstlenen Balıkesir Sanayi Odası olarak, böyle manevi bir ayda siz değerli protokolümüz ve dostlarımızla birlikte iftar sofrasında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sofra, birlik ve beraberliğimizi perçinlemek adına, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların güçlendiği bir sofradır. Dileriz bu birliktelik sadece burada kalmaz ve şehrimizin sorunlarına çözüm ararken de birlik ve beraberliğimizin gücünü kullanırız” dedi.

 

HABER: SERMİN ASLAN