Balıkesir’in tanınmış iş insanlarından Sinan Ergüven’in biricik kızı Selin ile Mustafa Enes; hafta sonu Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın kıydığı nikah ile dünya evine girdi.

Balıkesir’in tanınmış iş insanlarından Mega Yıldız Aile Lokantası işletme sahibi Sinan Ergüven ve Arife çiftinin güzel kızı Selin; Feridun ve Kazibe çiftinin yakışıklı oğlu Mutafa Enes Saraç; Cumartesi günü gerçekleştirilen ihtişamlı düğün töreni ile dünya evine girdi.

Balkonuk Center’da düzenlenen düğün törenine Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Ali Taylan Öztaylan, Mustafa Canbey, İsmail Ok, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Yücel Oğurlu, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri, önceki dönem milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, ve genç çiftin sevenleri katıldı.

Düzenlenen törenle genç çiftin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz kıydı. Şahitlerin huzurunda ‘evet’ diyerek dünya evine giren çift; kıyılan nikahın ardından gece boyu eğlendi.

Balıkesir Birlik Gazetesi ailesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




KAYNAK: İHA