Yaprak yaprak kesilen etin en lezzetli halini arayanlar, işte size lezzetli dönerin adresi: Class10 Döner.

Balıkesir’de hijyenik bir ortamda güvenilir ustaların elinde lezzetli tavuk ve et döner yemek isteyenlerin adresi Toygar Mahallesi Şehit Mustafa Dinçer Caddesi No: 67/B’teki Class10 Döner.

İster pratik ekmek arası ister İskender tarzında her şekliyle gerçek lezzet arayanların son dönemde tercih ettiği Class10 Döner’in sahibi Yüksel Göktaş, 2020 yılından buyana sektörde olduklarını ve müşterilere en iyiyi hizmeti sunmak için çaba gösterdiklerini söyledi.

 

MERDİVENALTI İŞLETMELERE DİKKAT

Göktaş bir yandan sattıkları damak çatlatan lezzetli etin sırrını anlatırken diğer yandan tüketici sağlıksız merdivenaltı döner satan işletmelere karşı uyardı. Göktaş, sözlerini şu şekilde sürdürdü. “Tavuk bize ambalajlı gelir. İşlemesini ve soslamasını kendimiz yaparız. Bugün Balıkesir’deki kasap sıralamasında ilk 3’e giren firmalardan etimizi almaktayız. Yine tavuğu Türkiye’nin lider bir firmasından alıyoruz. Müşterilerimiz tavuğun tadını alabilmesi için çok fazla baharat kullanmayız. Sadece göğüs ve buttan oluşmuyor, tavukta ne varsa hepsi var. Buda ayrı bir lezzet katıyor. Günde 60-70 kilo arası tavuk, 10-15 kilo arası et döner satıyoruz. Ürünlerimizin hepsi günlük, hazır döner kullanmıyoruz. Kullanımına da karşıyız. Çünkü içinde ne olduğu belli değil, tarihi belli değil.  

Özellikle paket servis bizim sektörde tehlikeli. Ürünü, tezgahını, ustayı ve çalıştığı ortamı görmediğin yerden sipariş vermek sağlıkla oynamaya beziyor. Bu tip işletmeler maliyeti düşürüp kar marjını arttırmak için et dönere tavuk, taşlık karıştıranlar bile olabiliyor. Balıkesir’de soslanmış tavuğu alıp takan, arasına kuyruk yağı, deri hatta haşlanmış patates koyan firmalar dahi  var. Bu işin hilesi çok fazla var. Tüketici buna çok dikkat etmeli. Bizim tavsiyemiz bu tip ürünleri vatandaşın gelip bildikleri mekanlarda yemeleri” dedi.

Öte yandan bağlı oldukları Lokantacılar Odası’na da sitem eden Yüksel Göktaş, usta, garson yada kurye gibi elemanların temininde odanın taşın altına elini koyarak aktif rol alması gerektiğini ve eğitimli personeller yetiştirilmesine katkı sunması gerektiğini söyledi.

 

HABER: İLKAN TOPRAK