Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, , Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Sahip Çıkıyoruz, Sahipsiz Bırakmıyoruz” projesine destek oldu. Kahve ve Pudra isimli iki köpek kulüp tarafından sahiplenildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, bu seferberliğe katılarak Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan iki sokak hayvanını sahiplendi. Kulüp, Kahve ve Pudra isimli hayvanları yeni yuvalarına kavuşturdu. Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri’nde yeni yuvalarına kavuşan Kahve ve Pudra, kulüp üyeleri tarafından büyük bir sevgiyle karşılandı.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor resmi hesaplarından yapılan açıklamada, “Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan Kahve’yi ve Pudra’yı sahiplenen kulübümüz, dış transferlerine yenisini ekledi. Sözleşme detaylarına göre 1 yıl boyunca beslenme ve veterinerlik hizmetlerini Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz karşılayacak” denildi.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Burç Özoğuz, projeye katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, sokak hayvanlarının bakımı ve korunmasının herkesin sorumluluğu olduğunu vurguladı. Ayrıca Başkan Özoğuz, Kahve ve Pudra’nın Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri’nde güvende ve sevgi dolu bir ortamda yaşayacaklarını belirtti.

 

HABER: BUSE ASLAN