Ülkemiz mobilya sektörünün Balıkesir'deki yüz akı firması BAYMOB'un sahiplerinden Metin Baykan, oğlu Melih Baykan'ı evlendirdi. Lotus Çiçekçilik İşletme Sahibi Sinem Haney'in organizasyonunu yaptığı Botanik Bahçe'deki dillere destan düğün cemiyeti; her kesimden insanları bir araya getirdi.

BALIKESİR iş dünyasının önde gelen isimlerinden BAYMOB Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Metin Baykan'ın oğlu Melih'i evlendirdiği düğün cemiyeti şehrin iş, siyaset, bürokrat ve sivil toplum kuruluşlarının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Nikahı Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan kıydı, şahitlikleri milletvekilleriyle oda başkanları yaptı.

TÜRKİYE'deki mobilya sektörünün Balıkesir'deki yüz akı firmaları arasındaki Baykan Mobilya Mutfak İmalatı San. Tic. Ltd. Şti. sahiplerinden Metin Baykan'ın oğlu Melih Baykan, Ceylan ailesinin dünyalar tatlısı kızı eczacı Beste ile hayatını birleştirdi.

 

DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

Gülderen-Metin Baykan çiftinin yakışıklı oğlu Melih ile Nursel (merhume) - Özcan Ceylan çiftinin güzeller güzeli eczacı kızı Beste, uzun süre hafızalarından silinmeyecek dillere destan nikah/düğün töreniyle dünya evine girdi.

Şehrin seçkin mekanları arasındaki Botanik Bahçe'de gerçekleştirilen dün cemiyeti kusursuz organizasyonuyla davetlilerin dikkatini çekerken, Baykan ve Ceylan aileleri, mutlu günlerine şahitlik eden misafirleriyle yakından ilgilendi.

 

BALIKESİR ORADAYDI

Edremit yolu üzerindeki Botanik Bahçe'de gerçekleşen düğün cemiyeti siyaset, iş, bürokrat ve sivil toplum kuruluşlarının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Seçkin bir davetli topluğunun bulunduğu Beste-Melih Baykan çiftinin mutluluğuna Türkiye'nin birçok yerinden iş insanı da katıldı. Balıkesir Ticaret Odası, Sanayi Odası, BAGİAD başta olmak üzere esnaf odalarının başkanları da tam kadro katıldıkları düğün cemiyetinde Baykan ailesinin mutluğunu paylaştı.

 

NİKAHI BAŞKAN ORKAN KIYDI,

VEKİLLER İLE BAŞKANLAR ŞAHİTLİK ETTİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın Denizli'deki programını nedeniyle gecikmeli olarak kaldığı düğünde nikahı Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan kıydı, şahitlikleri Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey, İsmail Ok, İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş, Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış, Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula yaptı.

 

BAYRAK ve KURAN'I KERİM

Başkan Orkan, genç çifte Türk Bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye ederken, evlilik cüzdanını ise Baykan ailesinin kadim dostu Balıkesirli iş insanı, İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş takdim ederek genç çifte iki cihan saadeti diledi.

Balıkesirli yerel sanatçılar ile TRT sanatçısı İsmail Özkan'ın sahne alarak bir birbirinden güzel şarkılarıyla renk kattığı düğüne iş, siyaset, bürokrasi ve sivil toplum kuruluşlarının önde gelen isimleriyle Baykan ve Ceylan ailelerinin akrabaları ve dostları da katılarak Beste-Melih Baykan çiftinin mutlu gününe tanıklık etti.




KAYNAK: İHA