1. Haberler
  2. Magazin
  3. BAŞKAN GAGA; “İNCİ SARE BEBEK ARAMIZA HOŞ GELDİN”

BAŞKAN GAGA; “İNCİ SARE BEBEK ARAMIZA HOŞ GELDİN”

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, 9 aylık serüvenin sonunda dünyaya gelen İnci Sare bebeğin sevincine ortak oldu.

featured

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Balya Belediyesi’nin “Balya Sevdalısıyız” sloganıyla çıktığı yolda komşularının hem sevinçlerine hem de acılarına ortak olduklarını vurguladı. Başkan Gaga, 9 aylık zorlu bir sürecin ardından dünyaya gelen İnci Sare bebek ve ailesinin mutluluğuna da ortak olduklarını belirtti.

Belediye personelinin, yeni doğan bebekleri ve ailelerini hastanede ziyaret ederek “Dünyaya, aramıza hoş geldin İnci Sare bebek” dediklerini ifade eden Başkan Gaga, aileye mutluluklar diledi. Başkan Gaga, açıklamasında, Balya halkının her zaman birbirinin yanında olduğunu ve belediye olarak toplumun tüm kesimlerinin sevincini ve acısını paylaştıklarını belirtti.

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.