Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, dünya evine giren oğlunun nikahını kıydı.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’un oğlu Adil Emre Cankul ve Hande Karakan, düzenlenen törenle dünya evine girdi. İş ve siyaset camiasının bir araya geldiği düğünde Başkan Cankul, oğlu Adil Emre’nin nikahını kendisi kıydı.

Genç çiftin nikah şahitliklerini ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Milletvekilleri İsmail Ok, Mustafa Canbey, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Akın ile Altıeylül, Dursurbey, Bigadiç, Savaştepe, Marmara, Havran, İvrindi, Sındırgı belediye başkanlarının aralarında bulunduğu çok sayıda eski milletvekili ve bürokrat yaptı.

Nikah defterini gelin hanıma veren Genel Başkan Yardımcısı Uygur: "Kepsut Belediye Başkanımız İsmail Cankul 'un oğlu Adil Emre ve Hande kızımızın düğün merasimine katılarak mutluluklarına şahitlik ettik. Cankul ve Karakan ailelerini tebrik ediyor, kıymetli evlatlarına bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Çerkes kültürü ve oyunlarının ön plana çıktığı düğünde genç çift sevenleri ve kendisini yalnız bırakmayanlarla birlikte gece geç saatlere kadar eğlendi.

Haber: Uğur Yazıcı