Bandırma Ticaret Odası'nın kuruluşundan bugüne kadar hizmet veren tüm meclis üyeleri, düzenlenen onur gecesinde bir araya geldi. Gece, eski ve yeni üyelerin birbirleriyle tanışması ve deneyimlerini paylaşması amacıyla organize edildi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu, Ticaret Odası'nın kuruluşundan bugüne yaşadığı süreçleri ve başarıları paylaştı.

Dedeoğlu, “Bandırma Ticaret Odası'nın misyonu ve çalışma ilkeleri, şehir ve Türk iş dünyası için önemli aşamaları temsil ediyor. Bu başarıda emeği geçen tüm eski ve mevcut üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. Dedeoğlu ayrıca, Oda'nın laiklik, hukuk devleti, bağımsız yargı ve çağdaş eğitim gibi temel değerlere bağlılığını vurguladı.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz ise, geçmişten bugüne birlikte çalıştıkları tüm üyelerle bir araya gelmenin önemine değindi. Yılmaz, Oda'nın kurucusu Yahya Sezai Uzay ve diğer kurucu üyelere teşekkür etti ve "Geçmişimizin verdiği ilhamla, Bandırma'nın ekonomik hayatına yön vermeye devam edeceğiz " şeklinde konuştu. Yılmaz, Oda'nın şehir ve bölge ekonomisine katkılarını da hatırlattı.

Konuşmaların ardından, Bandırma Ticaret Odası'nda Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Başkanı olarak görev yapmış kişilere plaketler takdim edildi. Gecede toplam 103 kişiye plaket sunulmasının ardından program fotoğraf çekimleri ve akşam yemeği ile sona erdi.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER