Balıkesirli Girişimciler Ömer Çetin ve Hakan Herman’ın tarafından hizmete acılan Balıkesir Otorapor Ekspertiz Merkezi dün düzenlenen törenle açıldı.

İşletmeciliğini Ömer Çetin ve Hakan Herman’ın yaptığı Balıkesir Otorapor Ekspertiz Merkezi dün Kuvay-i Milliye Mahallesi Galericiler Sitesi no: 15’te düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Açılışa Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, Balıkesir Ticaret Odası Meclis Başkanı Okan Telaşeli, KÜÇÜKSAN Başkanı Ahmet Sakbaş, Balıkesir’in sayılan ve sevilen çok sayıda iş ve ticaret erbabı yanı sıra Ömer Çetin ve Hakan Herman’ın yakınları katıldı.

Protokolün kurdele kesimi ve işletmeyi gezmesinin ardından açıklamada bulunan Otorapor ekspertiz ortağı Ömer Çetin,  ekonominin zor şartlarda olduğu bir dönemde küçük çaplıda olsa böyle bir iş yeri açmanın gururu içinde olduklarını söyledi. Otorapor ekspertizin kurumsallığına dikkat çeken Çetin, deneyimli personellerin aldıkları eğitim sonrası göreve başladıklarını belirtti.

Çetin, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bizim önceliğimiz, alıcı ve satıcının içinin rahat olmasıdır. Araç alırken veya satarken biz bir nevi kamu görevi yürütüyoruz. Balıkesir’deki sürücüleri gönül rahatlığıyla ekspertiz yaptırabilecekleri otorapor’a bekliyoruz” dedi.

HABER: BUSE ASLAN